Våre møbler

Produktkategorier

Dencon har siden 1964 spesialisert seg på produksjon av kontormøbler.

Vi produserer kvalitetsmøbler med fokus på ergonomisk design fordi vi vet at et godt arbeidsmiljø er helt avgjørende for produktiviteten i en bedrift. Derfor legger vi vår ære i å utvikle kontor-, møte- og konferansemøbler som fungerer i moderne virksomheter og moderne arbeidsmiljøer.

Hos Dencon arbeider vi tett med danske designere og arkitekter for å forene arkitektur med innovative løsninger, slik at vi best mulig kan imøtekomme kundenes ønsker og behov når det handler om innredning av kontorer. Det tette samarbeidet betyr også at vi i tillegg til tidløst design også drar inn tanker, omtanke og visjoner i våre kontormøbler – helt fra det klassiske enkle og minimalistiske uttrykket til en lidenskapelig og utfordrende møbelopplevelse.

Delta Skrivebord Arbejdsborde Se produkter Delta45 Oppbevaring Reoler og skabe fra Dencon Se produkter Plint Se produkter Kantinemøbler Se produkter Møte- og konferanseborde Møde og konferenceborde Se produkter Recepsjoner og skranker Receptionsmoduler fra Dencon Se produkter Denbox Se produkter COOL Sofa Se produkter Stoler Stole fre Dencon Se produkter Spesialmøbler Se produkter

Dansk designtradisjon og bevissthet


Ambisjonene våre er formet av en lang og stolt dansk design- og håndverkstradisjon. Dencon er stolte av å representere denne tradisjonen, og vi streber derfor etter å være en pålitelig leverandør av førsteklasses kontormøbler til hele Europa, hvor den danske bevisstheten for detaljene kommer til uttrykk.
Med mange års erfaring innen møbelbransjen forsøker vi hver dag å løfte arven fra den danske tradisjonen, og velger derfor kun de beste produktene som setter mennesket i sentrum – vi er bevisste på deg og din fysikk.

Rom til fordypning

Hos Dencon vet vi at minimalistiske og elegante møbler er med på å skape ideelle rammer for produktivitet. Derfor fokuserer vi på å utvikle stilrene skjermvegger som kan være et perfekt tilskudd til åpne kontorlandskap, da de gir deg muligheten til å skape et rom til fordypning. I tillegg til å være lyddempende kan de flyttbare skjermveggene også fungere som romavdelere. Få mer inspirasjon til din kontorinnredning her.

Det profesjonelle miljøet

Hos Dencon er vi klar over viktigheten av et godt førsteinntrykk. Derfor har vi et stort utvalg av kontormøbler for å skape den perfekte opplevelsen for kundene og gjestene dine. Vi er derfor stolte av å kunne tilby kontormøbler til det stilfulle resepsjonsområdet, samt kvalitetsprodukter som gir førsteklasses profesjonelle rammer for møtene dine.


Et godt arbeidsmiljø avhenger av et godt fellesskap, derfor er det viktig med plass til å dyrke nettopp det. Vi har over 50 års erfaring med å skape en atmosfære i kantinen der medarbeidere kan danne faglige og sosiale relasjoner – et rom til idéutvikling. Med vårt brede utvalg av kvalitetsmøbler finner vi helt sikkert en løsning for din virksomhet. Du kan allerede nå finne ut mer om ditt neste kantineområde her

De beste produktene samlet på ett sted

Vi ser hele virksomheten og er klar over at kontoret er mer enn bare arbeidsstasjonen. Derfor har vi løsninger som kan favne hele virksomheten. Vi er stolte over å kunne tilby et bredt utvalg av skrivebord, reoler, møte- og konferansebord og andre kontormøbler. Mulighetene er uendelige, og vi er klare for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Ingen virksomheter er like, det vet vi hos Dencon – derfor tilbyr vi unike innredningsmuligheter med våre spesialmøbler. Vi har uendelig mange kombinasjonsmuligheter i vårt standardsortiment. I tillegg har vi også muligheten til å tegne og fremstille møbler som er skreddersydd til akkurat ditt arbeidsmiljø – alt for en bedre arbeidsplass.

Hver dag sikter vi mot å hjelpe små og store virksomheter med å skape løsninger som er formet av deres hverdag. Skal vi hjelpe deg og din virksomhet med å realisere ditt neste innredningseventyr? Kontakt din Dencon-forhandler, så kan dere sammen oppfylle ambisjonene for arbeidsplassen.

Vi ønsker å gjøre gode medarbeidere bedre gjennom godt møbeldesign.

Fraværet av hierarki er en grunnleggende dansk verdi som smitter av på måten danske arbeidsplasser innredes. Hos Dencon har vi en stolt tradisjon for å skape demokratiske arbeidsmiljøer: Det handler om kommunikasjon, åpenhet og engasjement.

Møbeldesigner

En del av den danske designarven

Dypt inne i sjelen verner Dencon om den danske designtradisjonen. Vårt design er demokratisk og har fokus på harmoni og på mennesket som skal bruke våre møbler.

Det er en holdningsforskjell

Mennesket i sentrum betyr at Dencon tar hensyn til kroppen og dens funksjoner. Det gjør vi fordi vi vet at bevegelse gir velvære, som påvirker arbeidsdagen din positivt.

Made in Denmark siden 1964

Etter mer enn 50 år er Dencon formet av danske design- og håndverkstradisjoner. Stort sett alle møbler produseres i dag på vår fabrikk i Danmark av håndverkere som føler kvalitet med alle sanser.

Inspirasjon

Tradisjonelt legger dansk design stor vekt på detaljene i uttrykket, på kvaliteten og på funksjonalitet – slik at våre interiører lever opp til formålet og samtidig er pene.

Case for Stema Shipping i Aabenraa

Fra gammelt og slitt til moderne arbeidsplass

Les mer
Case for Svane Shipping i Kolding

Bevaringsverdig bygg i ny drakt

Les mer
¨