COOL Sofa

Gjør innredningen din kulere og mer variert.
I en travel hverdag er det avgjørende at medarbeiderne har muligheten til å veksle mellom forskjellige arbeidsmiljøer avhengig av hvilke oppgaver de utfører, og at kontorfasilitetene passer til behovet.
Dencons COOL er ideell for bedriften din og spiller en nøkkelrolle i å skape daglig velvære. COOL er godt egnet for små avbrekk i hverdagen og som utgangspunkt for et uformelt og spontant møte som styrker fellesskapet og kreativiteten innad i bedriften.

Les mer her Finn produkt

Skap et stimulerende kontormiljø

COOL kan skape små oaser i bedriften, hvor medarbeiderne dine kan samle seg til en uformell hyggestund seg imellom. Det kan også være hit man søker seg hvis man trenger et rolig og behagelig sted hvor man kan konsentrere seg - COOL er nemlig lydabsorberende. 

 

Med COOL i resepsjonen eller i loungeområdet ønsker du både dine gjester og ansatte velkommen i en åpen og innbydende atmosfære. 

 

COOL er utformet med tanke på den moderne bedriftens behov. Den har et lett og luftig uttrykk. 

Plass for fellesskap

Lag rammer for et uformelt møte med dine ansatte. Et godt samfunn er grobunn for et sunt selskap.

Rom for fordypning

God akustikk er avgjørende for et godt arbeidsmiljø. COOL innbyr til ro og fordypning med sin lydabsorberende effekt og tidløse design.

Et avslappende møte

Møter holdes ikke lenger bare ved langbord, inviter til et effektivt og avslappende møte i myke bekvemmeligheter.

Gi bedriften din et unikt uttrykk

COOL tilpasser seg din bedrift. Du får den med en høy lydabsorberende rygg, en lav og stilren rygg, eller helt uten den tradisjonelle ryggen, men med ryggputer i midten som gjør det mulig å sitte hele veien rundt den.  

 

Du kan til og med legge til et integrert dreiebord til mobilen, boken eller computeren - perfekt til å håndtere de fleste arbeidsoppgaver. 

 

COOL kommer i en rekke farger, og med vårt brede utvalg er vi i stand til å innfange og uttrykke bedriftens merkevare. 

 

Se katalog Ring 9752 1722 og få opplyst nærmeste forhandler.

Vi sitter klare til å svare på spørsmålene dine

¨