Om Dencon

Made in Denmark siden 1964 – Etter mer enn 50 år på markedet er Dencon formet av danske design- og håndverkstradisjoner. Det er en naturlig del av vårt DNA.

Les mer

Vi utvikler moderne kontraktmøbler, som fungerer i moderne virksomheter og moderne arbeidsmiljøer. Våre design tar utgangspunkt i mennesker, funksjonalitet, fleksibilitet og estetikk. Og så bli det hele stort sett produsert på vår fabrikk i Danmark, av håndverkere som kjenner kvalitet med alle sanser og som kan håndverket sitt.

Dencon råder i dag over et produksjonsareal på hele 8500 kvm og sysselsetter ca. 60 medarbeidere i Skive. Kjernekompetansen er platemøbler, og produksjonsapparatet er moderne og effektivt. Dette sikrer at vi kan leve opp til vårt mål om å levere produkter som gir verdi for pengene til både private og offentlige kunder i inn- og utland.

Fokus på innovative løsninger

I vår produktutvikling samarbeider vi tett med danske designere og arkitekter for å forene arkitektur med innovative løsninger, som imøtekommer mennesker i deres daglige arbeidsmiljøer: Den faste arbeidsplassen, den fleksible arbeidsstasjonen, møterommet, resepsjonen, kantinen eller loungen – fra det klassiske enkle og minimalistiske uttrykk til en utfordrende møbelopplevelse full av pasjon.

Det at vi har vårt opphav i dansk design betyr at vi i tillegg til tidløst design også tegner inn tanker, omtanke og visjoner i våre produkter.

 

Et bæredyktig valg

Dencons designfilosofi er at alle valg blir gjort med miljøet for øyet. Vi tar vår del av ansvaret for å bevare alles hjem - jorden. Hos Dencon er ikke “miljøbevisst” bare noe vi sier. Vi har vært ISO 14001-sertifisert siden 2002.

 

Bærekraftighet, miljø og CSR

Galleri

¨