Tilbake til bli inspirert Case for Stema Shipping i Aabenraa

Fra gammelt og slitt til moderne arbeidsplass

Ut med de blå møbler og inn med nye møbler i ergonomisk design. For å få det beste ut av de nye rammene for virksomheten i Aabenraa, investerte Stema Shipping i en bedre arbeidsplass til medarbeiderne sine med møbler fra Dencon.

Klar for nye tider

Stema Shipping er en del av Mibau Stema Group – en av Nord-Europas største leverandører av mineralske byggematerialer. Virksomheten hadde tidligere base i en eldre bygning, men flyttet i fjor til en ny og moderne kontorbygning i Aabenraa. Her var det på tide å forbedre kontorinnredningen og blant annet bytte ut de trofaste, blå møblene fra brakken med nye og mer funksjonelle møbler.

Slik kunne Stema Shipping med hjelp fra Haubjerg Indretning i Kolding flytte inn i de splitter nye omgivelsene i juni 2020.

Et bedre arbeidsmiljø

Forvandlingen krevde en større levering av møbler – alt fra lounge-, konferanse- og kantinemøbler til spesialmøbler, som alle ble levert av Dencon, forteller Michael Tønder Christiansen, Proposal & Project Manager fra Stema Shipping.

De nye møblene – i lekre materialer og med høy grad av komfort – har hatt en positiv innvirkning i det daglige:

 ”Det har sørget for et bedre samspill mellom alle avdelinger, og det har vært med på å forbedre arbeidsmiljøet for oss ansatte”, sier Michael Tønder Christiansen.

Alt til kontoret

Passende bord, stoler og romdelere fra Dencon bidro til et forbedret arbeidsmiljø hos Stema Shipping.

Møbler til alle rom

Stema Shipping fikk møbler til hele kontoret – både til loungeområde, kantine og konferanserom. Dencons møbler skapte sammenheng på hele arbeidsplassen.

Spesialmøbler

Spesifikke behov på ledelsens kontor ble løst med spesialmøbler fra Dencon. Møblene gjorde det mulig å utnytte plassen hos Stema Shipping til det fulle potensialet.

Fornøyde kunder

Når man flytter fra en brakke til en moderne kontorbygning, følger det med mange oppgaver. Det ble sett på som en nødvendighet å bytte ut de blå møblene slik at kontorinnredningen skulle passe godt inn med den nye bygningens moderne utseende.

”Det var viktig for oss at det var en enkel løsning – og at vi kunne kjøpe én pakke med alt sammen”,

forteller Michael Tønder Christiansen og fortsetter:

”Under flytteprosessen var det et pluss at Dencon kunne tilby en fleksibel løsning, slik at vi kunne vente med å få levert møblene til når bygningen var ferdig. Vi er fornøyde kunder”, avslutter han.

En del av den danske designarven

Dypt inne i sjelen verner Dencon om den danske designtradisjonen. Vår design er demokratisk og har fokus på harmoni og på mennesket som skal bruke våre møbler.

En del av den danske designarven

Dypt inne i sjelen verner Dencon om den danske designtradisjonen. Vår design er demokratisk og har fokus på harmoni og på mennesket som skal bruke våre møbler.

Made in Denmark siden 1964

Etter mer enn 50 år er Dencon formet av danske design- og håndverkstradisjoner. Stort sett alle møbler produseres i dag på vår fabrikk i Danmark av håndverkere som føler kvalitet med alle sanser.

La din Dencon forhandler hjelpe deg

Trenger din virksomhet en ny kontorinnredning, eller mangler du inspirasjon til å forbedre arbeidsplassen? Din Dencon-forhandler er klar til å hjelpe deg – finn din forhandler på https://dencon.dk/find-forhandler    

Næste case

Case for BDO i Kolding

Komplett innredning av nytt kontor

Les mer
¨