Tilbake til bli inspirert Case for BDO i Kolding

Komplett innredning av nytt kontor

BDO i Kolding er blant de største revisjonskontorer i Jylland. Med knapt 100 medarbeidere betjener det midtjyske selskapet såvel små og store bedrifter. Antallet arbeidsplasser betyr at det også er mange behov når det skal innredes nytt. Alle ønsker ble imidlertid innfridde av Dencons standard- og spesialmøbler.

I øyehøyde med kundene

Moderne, funksjonelle og innbydende lokaler. Det var noen av de målsetningene som ble vektet høyest da arbeidet med innredningen begynte å ta form.

 

Hos BDO Kolding gjør man det til en dyd å møte kundene på like fot, noe som selvfølgelig også skal uttrykkes i valget av møbler og i innredningen, der selskapet har samarbeidet med Haubjerg Indretning. 

En del av den danske designarven

Dypt inne i sjelen verner Dencon om den danske designtradisjonen. Vårt design er demokratisk og har fokus på harmoni og på mennesket som skal bruke våre møbler.

Det er en holdningsforskjell

Mennesket i sentrum betyr at Dencon tar hensyn til kroppen og dens funksjoner. Det gjør vi fordi vi vet at bevegelse gir velvære, som påvirker arbeidsdagen din positivt.

Made in Denmark siden 1964

Etter mer enn 50 år er Dencon formet av danske design- og håndverkstradisjoner. Stort sett alle møbler produseres i dag på vår fabrikk i Danmark av håndverkere som føler kvalitet med alle sanser.

Galleri

Næste case

Case for Design- & Idrætsefterskolen Skamling

Moderne fasiliteter i høysetet

Les mer
¨