Tilbake til bli inspirert Case for Svane Shipping i Kolding

Bevaringsverdig bygg i ny drakt

En av Danmarks eldste shipping-virksomheter, Svane Shipping, ønsket en totalrenovering av firmaets kontorer i de bevaringsverdige havnebygningene i Kolding. Den nye kontorinnredningen skulle ha respekt for det gamle huset og fokus på nye kontorstandarder, forbruksmønstre og fremtidige vekstmål for virksomheten. Med Kolding-virksomheten Penatos i spissen for innredningen falt valget på møbler fra Dencon, levert av Haubjerg Indretning.

Synergi mellom gammelt og nytt

Kontorinnredningen i den snart 100 år gamle shipping-virksomheten trengte fornyelse. De dunkle, mørke eiketresmøblene skulle byttes ut med møbler som skulle gjenspeile virksomhetens målsetninger for fremtiden.

Svane Shipping hadde gjennom planleggings- og gjennomføringsfasen av renoveringen fokus på spesielt to parametre: Kontoret må være lyst, pent og imøtekommende, men også ta hensyn til de bevaringsverdige husene i bindingsverk som utgjør virksomhetens base.

”Fleksibilitet og strømlinjeforming i sammensetningen av møblene var svært viktig for oss. Uansett hvilken størrelse eller modell som er valgt fra Dencon, så passer det sammen”, forteller Jannie Grotkorp Frandsen fra Svane Shipping.

Skrivebord

Utviklet med mennesket i sentrum og en gjennomgående kvalitet har skrivebord fra Dencon forbedret ergonomien hos Svane Shipping.

Skranke

Svane Shippings bygginnredning har gjort det vanskelig å forene private kontorer og kundemottak i samme rom. Dencons skranke har skapt en synergi mellom disse.

Skap

Med de nye oppbevaringsløsningene, slik som skap med uttrekkshyller og skyvedører fra Dencon, har Svane Shipping fått bedre overblikk over arbeidsoppgavene.

Mer plass i samme rom

Plassmangel var hovedproblemet med den gamle kontorinnredningen. Liten bordplass og papirbunker rundt datamaskinen. Med Dencons skap og reoler er organisering og oversikt kommet i fokus. Arbeidsprosesser og -oppgaver er optimalisert med fullt fokus på utnyttelse av den begrensede plassen.

Med mottak av kunder og arbeidsstasjoner i samme rom satte det krav til møblene og innredningen, hvis medarbeiderne skulle få en effektiv arbeidsdag. De skulle være både presentable og imøtekommende, men også romslige og avskjermende. Dencons reoler har kombinert dette og sørger nå for en naturlig og presentabel oppdeling.

En del av den danske designarven

Dypt inne i sjelen verner Dencon om den danske designtradisjonen. Vår design er demokratisk og har fokus på harmoni og på mennesket som skal bruke våre møbler.

Det er en holdningsforskjell

Mennesket i sentrum betyr at Dencon tar hensyn til kroppen og dens funksjoner. Det gjør vi fordi vi vet at bevegelse gir velvære, som påvirker arbeidsdagen din positivt.

Made in Denmark siden 1964

Etter mer enn 50 år er Dencon formet av danske design- og håndverkstradisjoner. Stort sett alle møbler produseres i dag på vår fabrikk i Danmark av håndverkere som føler kvalitet med alle sanser.

Næste case

Case for Stema Shipping i Aabenraa

Fra gammelt og slitt til moderne arbeidsplass

Les mer
¨