Plint

Tenk romdeling på en ny måte.
Fremtidens kontormiljø er fleksibelt, og Plint er laget nettopp for å bidra til en fleksibel innretning for bedriften din.

Pling gjør det mulig å innrette åpne kontorlandskaper på en helt ny og intuitiv måte, med et fleksibelt og raffinert design som gjør det mulig å bruke den på et vell av forskjellige måter.

Skift ut de tomme og gamle hyllene i bedriften din med vår Plint - som gir deg langt flere muligheter og kan skape et fremragende og fleksibelt område.

Les mer her

Selvfornyende fleksibilitet

Plint-serien tilpasser seg dine behov.

Videoen av Plint viser hvor fleksibel serien er. Når behovet endres, vil du raskt kunne transformere serien bare ved å flytte rundt, bytte ut enkelte deler eller enkelt og greit snu skapene på sokkelen.

Effektiviser ditt kontormiljø

Plinten (sokkelen) er et multifunksjonelt tillegg til innredningen i bedriften din. Plinten kan du strekke strøm gjennom slik at du alltid har strøm tilgjengelig, og derfor kan du lett lade opp telefonen, computeren, sykkel- og elhjulbatteriet, samt montere en lampe, selv om du ikke har noen stikkontakt i nærheten.

 

Plinten er født fleksibel: Du kan også montere et garderobestativ på plinten. I tillegg kan du danne grunnlaget for et bæredyktig kontormiljø med avfallssortering og resirkulering.

 

Bytt ut dine romdelere med Pling, så har du et møbel som fungerer både som skillevegg, men som også har en rekke andre funksjoner, blant annet brett, da topplatene kan senkes, samt til oppbevaring.

Fleksibilitet

Mest daglig fleksibilitet er et stort ønske fra de fleste selskaper. Bytt ut skrivebordshyllene med vår Plint, en multifunksjonell og ekstremt fleksibel løsning.

Design

Lag et stabilt rammeverk for din virksomhet med vårt danske design og håndverk i ryggen.

Farge

Riktig fargevalg er avgjørende for et behagelig kontormiljø. Dencons fargepalett lar deg legge til ny energi til virksomheten din og skape et uttrykk som gir gode forutsetninger for kreativitet.

Sett farge på hverdagen

Plint kan kombineres i alle mulige farger, noe som gir naturlig energi og varme til kontormiljøet ditt.

 

Med Plint kan du være sikker på at din bedrifts DNA kommer til uttrykk, da du kan tilpasse uttrykket gjennom ditt eget valg av farge, og selvfølgelig helt ned til minste detalj.

 

Du har muligheten til å utforme et rolig område med plass til fordypning med våre hvite og grå nyanser, eller et energigivende og inspirerende område med vårt store fargeutvalg.

 

Få profesjonell veiledning av våre Dencon-forhandlere og opplev mulighetene med Plinten her.

 

CF Møller


I videoen kan du høre Asger Rimmen Jakobsen, designerarkitekt fra CF Møller, forklare hvorfor Plint er fremtiden for fleksible kontormøbler.

Se katalog Ring 9752 1722 og få opplyst nærmeste forhandler.

Vi sitter klare til å svare på spørsmålene dine

¨