Oppbevaring

Oppbevaring skaper orden og oversikt. I vår verden handler design av oppbevaringsløsninger også om enkelthet og minimalisme. Vi arbeider med varierende høyder og oppbevaringsinnredninger, for å skape lette og ergonomiske arbeidsrutiner. Og vi gir møblene flere funksjoner slik at oppbevaringen gir rom til fordypelse eller en naturlig base for stående samtaler.

Les mer her Finn oppbevaring

Uttrykket sofistikerer vi med design- og håndverksmessige
detaljer. Vi har fokusert på lekre skjøter og avrundinger – detaljer som skaper ro og harmoni for sjelen.

Skuffkassett

Dencons skuffkassett er svaret på de tradisjonelle innredningers behov for oppbevaring. Behovet for å samle personlige papirer, skriveredskaper m.m. Et fint og enkelt møbel.

Se produkter

 

Reoler, overreoler og skap 
- med et utall av innrednings- og kombinasjonsmuligheter 

Bokhylle i tidløs design med elegant Gjærede hjørner, ingen synlige hull. Hylle i 16 mm solid konstruksjon med overflater i slitesterke lakkfarger. Med 16 lakkert farger, 3 finér og 4 DPL farger har du enhver mulighet til å skape riktig visuell stemning og støtte selskapets merkevarebygging.

Dybde på 350 og 400 mm. Dempere på skapdører, dempere på skuffer. Pent design – solid kvalitet.

Se produkter

 

Dansk design

”To be or not to be”. Det er spørsmålet. Og vi har valgt å være oss selv. Vårt design skiller seg fra alle andres. Penere, enklere, bedre. Gjæret, ingen overflødige hull, 16 mm materiale og linoleumsfronter. Lekkert, inspirerende, spennende.

Bredde

Et bredt og omfattende program inviterer til fleksibilitet. Dybder på 350 og 400 mm. Bredder fra 400 mm til 1600 mm, høyder fra 398 mm til 2158 mm. Reoler, skap, skyvedørsskap, uttrekksskap, sorteringsskap, locker-skap og garderobeskap. Legg så til skapdører, skuffer, lyddempende bakkledninger, låser, oppheng, hjul og sokler. Mulighetene er uendelige.

Farger

Det er en utfordring å innrede et kontor. Vi tilbyder 16 helt nye farger, tre typer finér, 4 tyder DPL, og er du ikke tilfreds kan du velge selv. Så produserer vi det for deg.

Uttrekksskap

Et praktisk møbel i innredningen av moderne kontorer. Uttrekksskapet brukes ofte til møblering mellom arbeidsplassene, delvis til oppbevaring og delvis som visuell barriere mellom arbeidsplassene. Enkelt og elegant.

Se produkter

Skyvedørsskap

Skyvedørsskapene har samme elegante design som alle andre skap, og har også dempere i dørene. Dette er også et element i vår tids interiør. Ingen slagdører – kun skyvedører, som ikke opptar plass på kontoret.

Se produkter

Plantekasser

 
Med plantekasser til oppbevaringsserien Delta45 fra Dencon vil det være mulig å skape en livlig og moderne atmosfære i kontorinteriøret ved å tilrettelegge grøntarealer og bruke planter som et vakkert og funksjonelt dekorativt element som en del av interiøret.
Se katalog Ring 9752 1722 og få opplyst nærmeste forhandler.

Vi sitter klare til å svare på spørsmålene dine.

¨