Møte- og konferanseborde

Det fleksible rum til konventionelle konferencer eller dynamiske møder. For eksempel med vores medieenhed; en rum i rum løsning til aftalte eller spontane møder.

Les mer her Finn produkter

Vi avspeiler dine behov – enkelt, elegant og eksklusivt

God akustikkdempning. Lett å flytte, og kan innredes til mange formål.Våre design danner ramme om møtelokalets mange funksjoner, fra jobbsamtaler til kreative workshops

XL konferansebord

XL-konferansebordene er Dencons versjon av det skandinaviske møtebordet. Grasiøst, enkelt og stilfullt med store muligheter. Fra ganske små bord til store styrebord. Bordet kan brukes i alle situasjoner.

Et antracittlakkert bæresystem sikrer stor stabilitet. Hvert rektangel sikrer 360 ° støtte under hver plate. Hvis bordet skal utvides, kan hver nye ramme / plate kobles sammen i en - i prinsippet - uendelig serie.

Se produkter

 

Kvadratiske bein 

Dencons kvaadratiske bein er et eksempel på fint design og praktiske løsninger. Om det er bein med fast højde eller elektriske 3-leddsbein, har de samme utseende. 

Se produkter

Runde bein 

Runde bein – fast højde eller elektriske – har samme design. Elegant, spennende, nydelig.

Se produkter

Dansk design

Dencons konferansemøbler er en gave til interiørarkitekter. Pene stoler som kler møtebord med rektangulære, runde eller trebein.

Delikate kabelgjennomføringer som fører kablene ned i kabelbakker. Y-føtter som pryder gulvet eller ganske enkelt et sitte-/ståbord med krombein.

Dette er en interiørarkitekts utfordringer.

Søyleborde med Y-føtter 

Til mindre formelle møter leverer vi søylebord med Y-føtter. Bordene i forskjellige høyder gjør et godt og uformelt inntrykk.

Se produkter

Flip-top-understel 

Flip-top-understell er elegante, faste understell. Hjul og en praktisk kabelbakke er standardutstyr.

Se produkter

Se katalog Ring 9752 1722 og få opplyst nærmeste forhandler

Vi sitter klare til å svare på spørsmålene dine

¨