Kantinemøbler

Kantina handler om å spise og om sosialt samvær. Her skal mennesker møtes – formelt og uformelt – eller sitte alene og fokusere på å slappe av.

De omgivelsene skaper vi med en blanding av bord og stoler, ståplasser, myke sitteplasser og enmannsbetjente klappbord. Med stolpoppheng som gir visuell ro for øyet og som gjør det enkelt å holde gulvene rene.

Les mer her Finn kantinemøbler

Pausen er en viktig og funksjonell del av arbeidsdagen, derfor er et rolig og elegant kantineområde en stor del av det å skape velvære på arbeidsplassen. Kantinen skal ha en samlende effekt for alle i virksomheten, og er derfor en viktig del av et godt arbeidsmiljø. 

Valget av møbler sier mye om virksomheten – med Dencon som sparringspartner kan du være sikker på at vi skaper et kantineområde som er med på å løfte medarbeiderne gjennom en funksjonell og holdbar design.

Komfort og riktig ergonomi – også i pausen

Kroppslig velvære kommer både innenfra og utenfra, derfor er det viktig med stoler og bord som er gode å sitte i og ved – også i pausen.

Dencons store utvalg av kantinemøbler kan være med på å skape virksomhetens pusterom i hverdagen. Med våre møbler gir du medarbeidere og gjester en ergonomisk riktig løsning, og på den måten sikrer du trivsel i virksomheten hele dagen for de dyktige medarbeiderne dine.

Praktiske og estetiske møbler

Dencon leverer solide kantinemøbler som er vedlikeholdsfrie og lette å rengjøre – som skapt for hverdagsbruk.

Med en løsning fra oss kan du trygt stole på at møblene dine vil se flotte og elegante ut i mange år, da vi alltid bruker materialer av høy kvalitet i produksjonen.

Våre fleksible kantinemøbler gjør at du kan optimalisere bruken av området. Her kan du skape rom til både formelle og uformelle arrangementer med våre kantinebord med foldebein og våre stablestoler. Du kan også skape mer uformelle hyggehjørner med våre runde bord. Mulighetene er mange – løsningen er samlet.

Få mer inspirasjon til ditt fremtidige kantinemiljø her.

Et bredt utvalg – helt etter dine ønsker

Hos Dencon har du muligheten til å designe et unikt kantineområde med vårt brede utvalg av kantinemøbler. Vi produserer kantinestoler og -bord i mange forskjellige former, farger og materialer. Hos oss kan du alltid finne stoler og bord som passer til ditt behov.

Med en løsning fra Dencon kan du skape et rolig område for fordypning eller et inspirerende område for idémyldring – vi kan helt sikkert finne frem til en ideell løsning for din virksomhet. 

Vi er stolte av å kunne tilby møbler som kan skape et fleksibelt miljø. Med portalbord og -benker er det mulig å skape et fleksibelt område. Her kan du alltid invitere en ekstra gjest til lunsjpausen eller ta et kort møte på sparket.

Dencon produserer et bredt utvalg av møbler, derfor kan du skape akkurat det kantineområdet som passer til din virksomhet og dine medarbeidere.

Gammel kjærlighet ruster aldri – danske verdier og en stolt designtradisjon

Gjennom mer enn 50 år har vi skrevet oss inn i en lang og stolt dansk designtradisjon. Med en løsning fra Dencon til din kommende kantine drar du nytte av vår erfaring, hvor kvalitet, funksjonalitet og komfort alltid er høyeste prioritet. 

Drømmer du om et kantineområde hvor kombinasjonsmulighetene er uendelige og kvaliteten er på topp? Kontakt din lokale Dencon-forhandler i dag eller se mer i katalogen vår på nett allerede nå.

Fleksibilitet

Hvis man skal innrede en kantine har man behov for fleksibilitet. Bordene fås i forskjellige størrelser og overflater. Hvis et fast understell er for statisk har vi også sammenleggbare understell. Hvis stolene skal henges opp finnes det også oppheng, og hvis bordene skal flyttes har vi til og med en transportvogn.

Funksjonalitet

Kantinemøbler skal være elegante. De sammenleggbare understellene er en kopi av de faste understellene. Slik kan faste og sammenleggbare understell kombineres uten problemer. God smak.

Farger

Utseendet er avgjørende for interiøret. Kantinebordene kan leveres i laminat og linoleum og i et utall farger. Understellene leveres i krom, eller som nyheten svart.

Et stilrent samlingspunkt for hele virksomheten

Kantinen er stedet der vi har lunsjpausene våre og sosialiserer på tvers av virksomheten – kort sagt er den viktig for å bevare det gode arbeidsmiljøet. Det er derfor også viktig å gi virksomheten et iøynefallende og innbydende område.

Med kantinemøblene våre skaper du både fysisk og psykisk velvære for virksomheten din – du gjør de gode medarbeiderne dine bedre.

Stort danskprodusert utvalg
Med kantinemøbler fra Dencon får du møbler der høy kvalitet, funksjonalitet og fleksibilitet går hånd i hånd.

Vi kan berike innredningen din med over 50 års erfaring, og du kan derfor være sikker på å få en holdbar løsning med vårt brede sortiment.

 

Bemerkelsesverdig letthet i et samlingspunkt

Med våre kantinebord kan du skape et stilrent og innbydende kantineområde. Vi har møblene som skaper en fleksibel innredning. Her er det rom for alle slags begivenheter, og du kan være trygg på at medarbeiderne og gjestene dine alltid føler seg velkomne.

Hvis du velger å innrede kantinen din med våre kantinebord med foldebein, kan du trygt invitere en ekstra gjest til lunsjpausen.

 

 

Et motstandsdyktig og vedlikeholdsfritt kantinebord

Kantinen er et samlingspunkt med mye daglig aktivitet, derfor er det viktig å velge kantinemøbler som er slitesterke og vedlikeholdsfrie.

Våre kantinebord kommer i mange størrelser, former og farger – felles for dem alle er at de er laget for daglig bruk og er lette å gjøre rene.

Våre foldebord er designet med en innovativ sammenleggbar ramme fra 1000dots, som bringer ekstraordinær kvalitet til kantine-, møte- og undervisningsområder. Den fleksible mekanismen gjør dem perfekte for rask omorganisering og ulike arrangementer.

Hva slags bord skal du velge?

Det kan være en stor avgjørelse å innrede virksomhetens kantineområde, siden mulighetene er mange. Ta en veloverveid avgjørelse med Dencon – vi har et bredt utvalg med mange forskjellige kantinebord som passer til ulike formål i hverdagen.

Finn riktig kantinebord her og kontakt våre kyndige forhandlere, som alltid står klare til å hjelpe deg med å finne en løsning som fungerer for din virksomhet.

Bord, benker eller stoler?

Hos Dencon tilbyr vi et bredt utvalg av kantinestoler. Alt fra benker og barstoler, som hver og en er med på å uttrykke verdiene til virksomheten din.

Når du skal anskaffe nye kantinestoler, kan du med fordel velge en blanding av klassiske stablestoler med kromramme, barstoler og benker. På denne måten gir du medarbeiderne dine friheten til å velge rammene for pausen.

Uansett om du kjører en strømlinjeformet eller dynamisk stil, kan du med våre kantinestoler være sikker på at du ikke går på kompromiss med medarbeidernes ergonomi og komfort – den prioriteres alltid.

Stoler og bord med mange muligheter

Dencon er stolte produsenter av et levende kantineområde. Våre kantinestoler og bord passer perfekt i mange sammenhenger og er veldig praktiske – stablestolene og kantinebordene kan brukes og tilpasses til enhver virksomhet.

Et riktig fargevalg er helt avgjørende når et rolig og profesjonelt kantineområde skal utformes. Hos Dencon kan du fritt velge blant en mengde farger, og dermed kan du være sikker på å finne den helt riktige tonen som passer til virksomheten. Få inspirasjon og finn ut mer om ditt fremtidige miljø her.

Med kantinestoler fra Dencon får du vedlikeholdsfrie kvalitetsmøbler som er lette å rengjøre, og du kan derfor alltid regne med at kantinen fremstår innbydende for dine medarbeidere og gjester.

3

2

Allsidig stoloppheng

På foldebordene kan det monteres stoloppheng, som passer til en lang rekke ulike kaféstoler. Dette letter gulvvasken betydelig!

La uttrykket gjenspeile virksomheten

«Sammensetning» er nøkkelordet. Dencon har mange års erfaring med å sette sammen vakre og funksjonelle kombinasjoner.

Dencons store utvalg av kantinestoler, barstoler og benker gjør at du kan gjenspeile virksomhetens verdier. Dessuten har vi en lang rekke kantinebord, som også kan skreddersys til akkurat din virksomhet og ditt behov.

Dansk design og kvalitet

Siden 1964 har Dencon forsynt bedrifter over hele Europa med et spesielt dansk uttrykk i forbindelse med innredning av hele virksomheten. Møbler til kontoret – skrivebord og oppbevaring, samt kantiner med bord og stoler og resepsjoner.

Våre dype danske røtter betyr at vi legger stor vekt på detaljene i uttrykket, på kvaliteten og på funksjonalitet. Med vår erfaring kan vi sikre virksomheten din et funksjonelt og iøynefallende kantineområde.

Skal vi ta hånd om virksomheten din sammen? Kontakt din lokale Dencon-forhandler for å utforske mulighetene for det fremtidige kantineområdet.

 

Se katalog Ring 9752 1722 og få opplyst nærmeste forhandler

Vi sitter klare til å svare på spørsmålene dine

¨