Skrivebord

Mennesket i sentrom betyr at vi tar hensyn til kroppen og kroppens funksjoner. Fordi vi vet at det er viktig og sunt å ofte bytte arbeidsstilling når man arbeider. Bevegelse i muskler og ledd gir velvære, og velvære påvirker også effektiviteten og produktiviteten.

Les mer her Finn skrivebord

Kroppen er organisk og kan ændre sig i løbet af dagen: De fleste mennesker er højere om morgenen end om aftenen, og så kan hælene på sko variere fra dag til dag. Alt sammen stiller det krav til højden på bordet – når du står og sidder.

Derfor kan mange vores skrivebord hæves og sænkes – til nøjagtig den position, der passer medarbejderen. Nemt og hurtigt i faste positioner. Samtidig kan højden altid frit justeres, så du altid står nøjagtig der, hvor du har det bedst.

Gavlborde

Gavlbordet er et elegant og eksklusivt alternativ til det tradisjonelle arbeidsbordet. Mulighetene er stort sett de samme, men uttrykket er mer stilfullt.

 Pent bord i eksklusiv innredning.

Se produkter

V7-bord

Bordserien V7 er Dencons nye unike løsning, der design og funksjoner er formgitt til fremtidens dynamiske kontor. Det humane designet er tenkt inn i alle detaljer, så bordet er både behagelig å se på og arbeide ved. Leveres med den nyeste teknologi. Bordserien er designet av møbelarkitekt MDD Michael H. Nielsen.

Funksjoner

Heve-/senkebord med innebygget betjeningspanel i bordplaten og med lett tilgang til kabelkurven via en bordklaff i hele bordets bredde.

Åpningen er utstyrt med sorte kabelbørster. Slik kan ledninger føres opp der man måtte ønske det i hele bordets bredde. Klaffen åpnes via en sikkerhetstrykklås.
Elegante runde søylebein i en vinkel på 7 grader gir ordentlig god sikkerhetsavstand til nabobordet når bordet kjøres opp. I topposisjonen vil det være ca. 170 mm mellom de to bordene.

Høydevandring

fra 620 - 1270 mm med en løftekapasitet på 100 kg. Ultrastøysvak motor, selv ved maksimal belastning.

Privatskuff

Leveres med eikefront eller alle lakkerte standardfarger. Skuffeinnsats 8901 for småting kan kjøpes til.

Bordplatedesign og overflater

Ergonomisk avrundede hjørner med radius 60 mm med flate kanter. Overflater og kantmulighet som alle standard skrivebord + kantlister i eik.

Bordplate og klaff kan leveres i samme materiale eller i en blanding, f.eks linoleum og eik.

Understellet leveres hvitt, sort, aluminiumslakkert eller forkrommet.

Se produkter

 

 

Design

Dencons borde er udviklet af en designer. Enkelt dansk design. En smart sarg, slanke ben, designede kabelgennemføringer, skrå pladekanter – ikke de traditionelle lige kanter, smukke fødder som møder gulvet elegant. Et smukt bord med skrå ben, fine chefborde, dobbeltborde, gavlborde, 38mm bordplader og kompaktlaminatborde

Funksjonalitet

Funksjonaliteten er med på å gjøre bordet bedre. Kabelløsning som ingen andre har. Ordentlige styreenheter – ikke modeller med en motor – vi monterer bordkontakter, så man via bluetooth kan styre bordet fra telefon eller PC. Kabelbakker som kan åpnes både fremover og bakover. Alt sammen for å gjøre din opplevelse bedre.

Spesialdesign

Vil du have dit helt eget bord, så har du mulighed for at designe det helt efter din egen fantasi. 2400x1200mm er de maksimale mål.

Delta X

En elegant løsning på det eksklusive chef bord. Runde bein, elegant vinklet trefront med skjult kabelbakke og og integrert kontrollpanel. Et godt eksempel på et fornemt bord.

Se produkter

Kvadratiske bein

Dencons kvadratiske bein er et eksempel på fint design og praktiske løsninger. Om det er  bein i fast højde eller elektriske 3-leddsbein, har de samme utseende. 

Se produkter

Runde bein

Runde bein – faste eller elektriske – har samme design. Elegant, spennende, nydelig.

Se produkter

Énsøylebord

Énsøylebord er en ideell idé til innredning av kompakte kontorer, sykehus, ergoterapeuter eller ganske enkelt kontorer med medarbeidere som kommer og går. Her kan de slå seg ned og utføre sine oppgaver, før de fortsetter med dagens aktiviteter.

Se produkter

Se katalog Ring 9752 1722 og få opplyst nærmeste forhandler.

Vi sitter klare til å svare på spørsmålene dine.

¨