Denbox

Hos Dencon har vi produsert fleksible kontormøbler siden 1964 og er stolte av å kunne presentere et uunnværlig tilskudd til ditt kontor- eller undervisningsmiljø – Denbox.

Denbox er en serie bestående av fleksible moduler som kan tilpasses til ethvert behov. Denbox er funksjonell og har uendelige kombinasjonsmuligheter.

Les mer her Finn produkt

Denbox produseres i alle våre elegante lakkfarger, DPL-farger og finér. Sitteputene er laget i kvalitetsstoffet Lido / Lido Trend, som finnes i ikke mindre enn 83 forskjellige farger. Kombinasjonsmulighetene er så å si uendelige – her har du virkelig muligheten til å skape et unikt uttrykk som gjenspeiler virksomheten og medarbeiderne dine.

Denbox kommer med to håndtak i krom og har små føtter på undersiden som skaper et lett og elegant uttrykk, samtidig som de sørger for stabilitet når de stables oppå hverandre. Denbox er laget i et slitesterkt materiale som innbyr til bruk i hverdagen.

Skab et innbydende og luftig kontormiljø 

Med Denbox kan du skape et unikt uttrykk som passer til virksomhetens kultur. Denbox’ design kan bidra til å gjøre kontor- eller undervisningsmiljøet stilrent og fleksibelt – her kan du alltid tilpasse omgivelsene til situasjonen.

Modulene er flyttbare og kan stables – hver dag kan se forskjellig ut med Denbox, ettersom det er en tilgjengelig og problemfri fornyelse av kontormiljøet.

 

Tenk utenfor boksen med Denbox

Fordelene med Decons Denbox er mange – det er enkelt å innrede en elegant og stilfull virksomhet med fleksible løsninger. Dencons modulmøbler setter ingen grenser for fantasien – snarere tvert imot. Modulene kan settes sammen helt etter ditt behov.

 

Med Denbox har du mulighet til å gi kreativiteten frie tøyler med estetisk design – skap en dynamisk innredning. Denbox kan blant annet fungere som skammel eller bord, og danne nivåforskjeller når det holdes konferanser eller foredrag. Du kan tilpasse stilen fortløpende og legge til en modul når det er tid for forandring.

Se katalog Hør om mulighederne for en enkel og elegant løsning på 9752 1722 og få opplyst nærmeste forhandler

Vi sitter klare til å svare på spørsmålene dine

¨