Tilbake til nyheter 10.09.20

”Open Days” i Interior Post København 3-4. september

Tusen takk til alle dere som besøkte oss under "Open Days" i vårt showroom i København på Interior Post. Hele huset var godt besøkt, og denne gangen hadde vi italienske Fantoni som gjestutstiller.

Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger på våre nye serien; Plint designet av CF Møller Architects og Denbox.

Fredag ​​4. september introduserte arkitekt Asger Rimmen Jakobsen fra CF Møller oss for hele prosessen med å utvikle Plint. Som du opplevde, er Plint en visjonær, moderne og unik møbelserie som forbinder det moderne agile kontoret. Fleksibiliteten er bokstavelig for Plint kan bygges om og flyttes helt uten bruk av verktøy.

Funksjoner, materialer og farger skaper et tidløst design som er nøye utarbeidet etter intervjuer med 5 store danske selskaper.

Du hadde også gleden av futuristen Keld Holm som tok oss opp i et helikopterperspektiv og fortalte oss om overgangen fra et industrisamfunn til et innovasjonssamfunn. I disse tider er det godt å få et innblikk i hvordan samfunnet utvikler seg slik at vi kan være i forkant av de nye trendene. Keld Holm delte ut sin anerkjente bok "The Lotto Society" som vi kan anbefale alle å lese eller høre som en E-bok.

Les mer om Plint

Les mer om Denbox

¨