Tilbake til bli inspirert Case for Hytor i Esbjerg

Funksjonelle, mobile og stilrene møbler

Bo Bedre Erhverv foreslo en løsning med høye mobile uttrekkskap fra Dencon for å skape en naturlig adskillelse av arbeidsplassene, der vi samtidig beholdt fordelene ved et åpent kontorlandskap.

Innredning som inspirerer til kreative møter

I flere av møtelokalene ved Hytor foreslo Bo Bedre Erhverv en løsning med halvhøye portalbord, som inspirerer til mer kreative møter, som også kan gjennomføres stående. Alle møtebord er installert med AV-brønner for styring av AV-utstyr, så alle ledninger til AV-utstyr er skjulte. For å redusere støyen fra stoler i kantinen leverte Bo Bedre Erhverv en akustikkstol, som er støysvak og som i tillegg kan henges opp under bordet for å lette rengjøringen av gulvet.

En del av den danske designarven

Dypt inne i sjelen verner Dencon om den danske designtradisjonen. Vårt design er demokratisk og har fokus på harmoni og på mennesket som skal bruke våre møbler.

Det er en holdningsforskjell

Mennesket i sentrum betyr at Dencon tar hensyn til kroppen og dens funksjoner. Det gjør vi fordi vi vet at bevegelse gir velvære, som påvirker arbeidsdagen din positivt.

Made in Denmark siden 1964

Etter mer enn 50 år er Dencon formet av danske design- og håndverkstradisjoner. Stort sett alle møbler produseres i dag på vår fabrikk i Danmark av håndverkere som føler kvalitet med alle sanser.

Anne Mette Lorenzen - Marketing Manager

For oss har det vært viktig å få funksjonelle, mobile og stilrene møbler med ensartet designlinje i hele huset, men også møbler som bidrar til et godt arbeidsmiljø

Øye for sammenhengen

Leveransen omfattet komplette arbeidsstasjoner med skrivebord med installert PC- og ledningsoppbevaring, uttrekksreol for oppbevaring samt kontorstol. Utover dette ytterligere møbler til inngangsparti, resepsjon, møterom, oppbevaringsområder og kantine.

Galleri

Næste case

Case for BDO i Kolding

Komplett innredning av nytt kontor

Les mer
¨