Tilbake til bli inspirert Case for Lægerne ved Havnen i Vejle

Lægerne ved Havnen gikk en ekstra mil med spesialprodukter og kvalitets- materialer

Lægerne ved Havnen i Vejle flyttet i løpet av sommeren 2020 inn i nye sentrale lokaler, og i denne forbindelse drømte de om å skape en moderne og tidløs praksis. Her fant de en god match med Dencons kvalitet og øye for detaljer. Dencon leverte i samarbeid med den lokale Dencon-forhandleren en komplett løsning hvor kvaliteten var i høysetet – her sparte man ikke på noe, og det ble utviklet flere spesialløsninger som passet perfekt til Lægerne ved Havnens behov og ønske om et profesjonelt og imøtekommende miljø.

Ikke to rom er like - akkurat som det bør være

Derfor var det av helt avgjørende betydning at Dencon kunne utarbeide spesialmøbler som passet til de behovene og ønskene som Lægerne ved Havnen hadde.  

Det ble utviklet et vell av spesialmøbler; et av de produktene som ble produsert, var en skranke som oppfylte legesenterets behov. 

Under hele prosessen var det tett kontakt mellom Dencon og Lægerne ved Havnen. Senterleder Jeanette Oxholm forteller at «kontaktpersonen hos Dencon var den samme gjennom hele prosessen, slik at vi begge alltid visste hva vi snakket om».

Et sterkt samarbeid mellom Dencon og Lægerne ved Havnen

Dencon opplevde at de hadde å gjøre med en særdeles engasjert kunde, som blant annet var med på fabrikkbesøk og som var svært mottakelige for Dencons anbefalinger når det gjaldt innredning og valg av møbler og materialer. 

Faktisk opplevde Lægerne ved Havnen at Dencons eksperter noen ganger «så ting som vi ikke hadde tenkt på, for eksempel betydningen av å ha samme tresort i hele praksisen», forteller Jeanette.  

Lægerne ved Havnen opplevde også at Dencon var dypt engasjert i hele prosessen, og at «vi har fått en utrolig hjelp fra Dencon, noe man vanligvis ikke kan forvente fra en leverandør. Vi ble lovet å komme helt i mål, og det klarte vi. Dessuten har de stukket innom i ettertid for å sjekke om alt var i orden, i tillegg til at de var med på å sette sammen noen av møblene.» 

Samarbeidet resulterte i at Lægerne ved Havnen traff noen kompromissløse beslutninger hvor kvalitet var viktigste prinsipp. De gjorde en investering i fremtiden med bærekraftige og slitesterke løsninger for en travel praksis med mange pasienter som kommer inn og ut av døren.

En del av den danske designarven

Dypt inne i sjelen verner Dencon om den danske designtradisjonen. Vårt design er demokratisk og har fokus på harmoni og på mennesket som skal bruke våre møbler.

Der er en holdning til forskel

Mennesket i centrum betyder, at Dencon tager hensyn til kroppen og dens funktioner. Det gør vi, fordi vi ved, at bevægelse giver velvære, der påvirker din arbejdsdag positivt.

Made in Denmark siden 1964

Etter mer enn 50 år er Dencon formet av danske design- og håndverkstradisjoner. Stort sett alle møbler produseres i dag på vår fabrikk i Danmark av håndverkere som føler kvalitet med alle sanser.

Næste case

Case for STB Byg

Vil være ”den gode arbejdsplads”

Les mer
¨