Våre møbler

Produktkategorier
Skrivebord Arbejdsborde Se produkter Oppbevaring Reoler og skabe fra Dencon Se produkter Kantinebord Kantineborde fra Dencon Se produkter Møte- og konferanseborde Se produkter Recepsjoner og skranker Receptionsmoduler fra Dencon Se produkter Skjermvegger Skærmvægge fra Dencon Se produkter Stoler Stole fre Dencon Se produkter Orangebox og Sedus Orangebox & Sedus Se produkter Spesialmøbler Se produkter

Vi ønsker å gjøre gode medarbeidere bedre gjennom godt møbeldesign.

Fraværet av hierarki er en grunnleggende dansk verdi som smitter av på måten danske arbeidsplasser innredes. Hos Dencon har vi en stolt tradisjon for å skape demokratiske arbeidsmiljøer: Det handler om kommunikasjon, åpenhet og engasjement.

Møbeldesigner

En del av den danske designarven

Dypt inne i sjelen verner Dencon om den danske designtradisjonen. Vårt design er demokratisk og har fokus på harmoni og på mennesket som skal bruke våre møbler.

Det er en holdningsforskjell

Mennesket i sentrum betyr at Dencon tar hensyn til kroppen og dens funksjoner. Det gjør vi fordi vi vet at bevegelse gir velvære, som påvirker arbeidsdagen din positivt.

Made in Denmark siden 1964

Etter mer enn 50 år er Dencon formet av danske design- og håndverkstradisjoner. Stort sett alle møbler produseres i dag på vår fabrikk i Danmark av håndverkere som føler kvalitet med alle sanser.

Inspirasjon

Tradisjonelt legger dansk design stor vekt på detaljene i uttrykket, på kvaliteten og på funksjonalitet – slik at våre interiører lever opp til formålet og samtidig er pene.

Case for Norwegian

800 moderne kontorplasser til nytt hovedsete

Les mer
Case for BDO i Kolding

Komplett innredning av nytt kontor

Les mer