Tilbake til bli inspirert Case for Norwegian

800 moderne kontorplasser til nytt hovedsete

Norwegian Air Shuttle, bedre kjent som Norwegian, er et norsk lavprisflyselskap som flyr til mer enn 100 destinasjoner rundt om i verden. Flyselskapet som har eksistert siden 1993, har i dag sitt hovedkontor i Oslo. Dette er et hovedkontor som i stor grad er innredet med møbler fra Dencon.

Perfekt designmatch

Ikke mindre enn 800 arbeidsplasser er blitt innredet med Dencons stilrene møbler i Norwegians nye hovedsete i Oslo. I tett samarbeid med Kontorcompaniet i Drammen har Dencon levert sine effektive kontorløsninger til de åpne kontorlandskapene, som skal oppleves som enkle, lyse og lette.

En del av den danske designarven

Dypt inne i sjelen verner Dencon om den danske designtradisjonen. Vårt design er demokratisk og har fokus på harmoni og på mennesket som skal bruke våre møbler.

Der er en holdning til forskel

Mennesket i centrum betyder, at Dencon tager hensyn til kroppen og dens funktioner. Det gør vi, fordi vi ved, at bevægelse giver velvære, der påvirker din arbejdsdag positivt.

Made in Denmark siden 1964

Etter mer enn 50 år er Dencon formet av danske design- og håndverkstradisjoner. Stort sett alle møbler produseres i dag på vår fabrikk i Danmark av håndverkere som føler kvalitet med alle sanser.

Galleri

Næste case

Case for BDO i Kolding

Komplett innredning av nytt kontor

Les mer
¨